Obvestili o prekinitvi z pitno vodo

Komunalno podjetje Ormož d.o.o. obvešča porabnike pitne vode v Skolibrovi ulici, Poštni ulici,  Kolodvorski cesti, Ptujski cesti, Kerenčičevem trgu ter Vrazovi ulici , da bo danes zaradi okvare na Javnem vodovodnem omrežju Ormož motena oziroma prekinjena oskrba s pitno vodo predvidoma med 10.00 in 12.00 uro.

Prosimo za razumevanje!

Obvestilo o prekinjeni oskrbi s pitno vodo

Obveščamo uporabnike pitne vode na nižinskem delu Javnega vodovodnega omrežja Ormož, v naseljih Mihovci, Trgovišče, Osluševci, Cvetkovci, Velika Nedelja, Senešci, Sodinci, Podgorci, Bresnica in Vičanci, da bo danes 07.06.2018, zaradi okvare motena oziroma prekinjena oskrba s pitno vodo predvidoma do 15.00 ure.

Prosimo za razumevanje!

Obvestilo o prekinjeni oskrbi s pitno vodo

Obveščamo uporabnike pitne vode na nižinskem delu Javnega vodovodnega omrežja Ormož, v naseljih Mihovci, Trgovišče, Osluševci, Velika Nedelja, Senešci, Sodinci, Podgorci, Bresnica in Vičanci, da bo danes 07.06.2018, zaradi okvare motena oziroma prekinjena oskrba s pitno vodo predvidoma med 9.00 in 15.00 uro.

Prosimo za razumevanje!

Odvoz odpadkov na prireditvah

Organizatorje raznih prireditev v občinah prosimo, da si za prireditve zagotovijo tudi sistem ravnanja z odpadki in to pravočasno.   Glede na obseg prireditve si naj zagotovijo posode, vreče ali kontejner veliki,   zagotovijo sortiranje in ločeno zbiranje odpadkov in po prireditvi se dogovorijo za odvoz odpadkov.

Zadnji primer, da so en teden ostali odpadki po prireditvi v mestni grabi Ormož, vreče so raztrgali cigani, skratka nered, katerega si organizatorji prireditev ne smejo dovoliti.