Obvestilo o prekinjeni oziroma moteni oskrbi s pitno vodo

Obveščamo porabnike pitne vode v Skolibrovi ulici, Poštni ulici,  Kolodvorski cesti 2 in 2a, Ptujski cesti 2, 2a in 6, Kerenčičevem trgu 1, 2, 3, 4 ter Vrazovi ulici 1 v Ormožu, da bo 15.01.2018, zaradi vzdrževalnih del na Javnem vodovodnem omrežju Ormož motena oziroma prekinjena oskrba s pitno vodo predvidoma med 8.00 in 13.00 uro.

Prosimo za razumevanje!

Obvestilo o prekinjeni oskrbi s pitno vodo

Obveščamo porabnike pitne vode v Vinarski ulici, Ulici Heroja Kerenčiča, Ulici Dr. Kovačiča, Flegeričevi ulici, Ulici Dr. Ozvalda, Ob ribniku ter Dolgi Lesi, da bo danes 22.05.2017, zaradi okvare na Javnem vodovodnem omrežju Ormož motena oziroma prekinjena oskrba s pitno vodo predvidoma med 10.00 in 12:00 uro.

Prosimo za razumevanje!

 

Čistilne akcije

Ohranimo okolje čisto in lepo, zato spodbujajmo in se zahvaljujemo vsem kateri se udeležijo čistilnih akcij, nekaj utrinkov od čistilne akcije Turističnega društva Sodinci, vabimo da slikovno gradivo pošljejo na email: odpadki@kp-ormoz.si   tudi drugi udeleženci, da jih objavimo na spletu.

 

Utrinki iz čistilne akcije Sodinci

Obvestilo za odvoz odpadkov

Obveščamo vas, da morate na dan odvoza odpadkov posodo za odpadke postaviti na odjemno mesto ob transportni poti smetarskega vozila.
V času do predvidenega prevzema komunalnih odpadkov se odpadki zbirajo v posodah za odpadke, ki so nameščene na zasebnih površinah ali zemljiščih pri uporabnikih. Pred predvidenim časom odvoza komunalnih odpadkov, pa mora uporabnik posoda za odpadke prestaviti iz zbirnega mesta na prevzemno mesto na javni površini ob transportni poti smetarskega vozila. Po prevzemu odpadkov uporabnik prazno posodo vrne nazaj na zbirno mesto (Odlok o načinu opravljanja obveznih lokalnih gospodarskih javnih služb ravnanja s komunalnimi odpadki v občini Ormož, Uradni vestnik občine Ormož, št. 7/2016).
Za dodatne informacije pokličite Komunalno podjetje Ormož d.o.o. na telefonsko številko: 02/741 06 42 ali 02/741 06 47.
S spoštovanjem,